Pank je mrtav...

Yes that's right, punk is dead, It's just another cheap product for the consumers head.

Friday, October 05, 2007

Nagradni kviz PJM... bloga


Dobro dosli na nagradni kviz Pank Je Mrtav... bloga! PJM... blog, kao i uvek pokusava uvek da izadje u susret svojim citaocima, i da im obezbedi razlicite i korisne poklone. Ovonedeljno dobitno pitanje jeste: STA CETE RADITI U NEDELJU, 7.OKTOBRA? Ponudjeni odgovori su:


a) Smaracu se, kao i uvek, verovatno se trezniti od sinocnje pijanke... Zivot je sranje. Ufff, moja glava...

b) Uzecu da citam nesto, prijateljica mi je preporucila dobar roman. "Ana Karenjina"... Je l' cuo neko za to?

c) Gledacu TV, nedelja je najdosadniji dan. A onda cu da jurim pornjavu preko neta.

d)Doteracu si frizuru, jos cu je obrijati, a onda cu otici u Novi Sad, da branim cistocu bele rase i da pokazem onim Jevrejima da cemo se uvek boriti protiv njihove svetske hegemonije.

e) Polomicu komsiji nogu, merkam tog debila vec mesec dana. Provocira me i gleda me u oci. Mislim da je Crnogorac.

f) Cim ustanem pusticu si pesmu "Aj Karmela!", a zatim sa prijateljicama/ima otici do Novog Sada na @ntifa skup, jer mislim da je vazno da tamo taj dan bude sto vise ljudi i sto mislim da se ne moze i ne treba bezati pred siledzijama i glupsonima koji se skrivaju iza retrogradnih politickih sistema. A i prevoz je, valjda, obezbedjen.

Dakle, ovo su pitanja, a vase odgovore ostavite u komentarima, ili na mejl adresu PJM bloga. Prva nagrada je osecaj radosti zivljenja i srce na mestu! Suska se da postoji nagradna iznenadjenja (dvoje se smuvali tako!). Pozurite sa odgovorima, nedelja je blizu!

2 Comments:

  • At 12:53 PM, Anonymous Anonymous said…

    komentar u vezi podnaslova bloga.
    ovo sa pishanjem je odlicno...
    jedino ne treba zaboraviti da discharge samo pisha jer je to potreba ljudske fiziologije... bitan je onaj ko im drzi kitu dok to rade...
    pank. slava mu

     
  • At 1:02 PM, Anonymous Anonymous said…

    Oprusty,
    citala sam ovo sto si napisao i palo mi je na pamet da ti prosledim neke svoje tekstove. Ako si zainteresovan, javi mi se. Danas nisam mogla doci, a i tako bih odocnila....

     

Post a Comment

<< Home